FotoMarijn

Fotoshoot voor Lijfsbehoud

In 2019 heb ik mij mogen toevoegen aan het team van "Fotoshoot voor Lijfsbehoud". Hierbij ben ik gaan samenwerken en opgeleid door Ton C Kroon in deze specifieke richting van fotografie.
We maken bij "Fotoshoot voor lijfsbehoud"  pre- operatieve foto's van (voornamelijk) vrouwen met borstkanker. Veel vrouwen die vanwege een curatieve of preventieve borstamputatie één of beide borsten moeten missen. Maar ook vrouwen die in aanmerking komen voor een borstsparende operatie melden zich steeds vaker. Vaak hebben zij de wens hun lichaam mooi en respectvol vast te laten leggen voordat ze opgenomen worden om een operatie te ondergaan. Sommigen zien dat louter als een document om later op terug te kunnen kijken. Anderen willen als het ware het proces vastleggen. Weer anderen willen nu die fotoshoot doen die ze altijd nog dachten te gaan doen.

Meer informatie over bijvoorbeeld de werkwijze en mogelijkheden is terug te vinden op de eigen site van Fotoshoot voor Lijfsbehoud.

Foto's op deze websites zijn foto's van klanten van Ton C. Kroon en Tuusje (Rozemarijn Raaijmakers). Het betreft geen professionele modellen. In verband met de privacy van onze klanten vermelden we geen namen bij citaten en geen namen bij foto's. Om verkeerde conclusies bij herkenning te voorkomen is het merendeel van de foto's niet van vrouwen met borstkanker.