FotoMarijn

Korting

Nu korting op jouw fotoshoot!

Hi,

Superleuk dat je hier kijkt. Helemaal nu tijdens de dagen vol zelfliefde.
Oh zo’n mooi en belangrijk thema. En wat goed dat jij jezelf het hebt gegund om hier aan mee te doen.

En ja, dan kom je nu hier op mijn site. Zelfliefde, je vraagt het je wellicht af: waarom een fotoshoot?!
Ik geef je een tipje van de sluier:

Kijk je wel eens naar jezelf in de spiegel? Wat zie je dan?
En kijk je wel eens naar andere vrouwen? Hoe zie je hun?

Wat ik zelf merk is dat ik veel kritischer ben naar mezelf dan naar andere vrouwen. Ik heb er onlangs een post over geschreven op insta en die wil ik hier met je delen:

IK BEN MOOI

IK ben trots op mezelf

Zo, dat lucht op. Iets wat ik lang niet hardop heb durven zeggen. Ik ben mooi zoals ik ben. En ter verduidelijking; mooi van binnen en van buiten.

In alleen 2022 heb ik meer dan 34 vrouwen voor mijn lens gehad. Verschillende achtergronden, verschillende fotoshoots. Veelal onzeker vooraf en trots na afloop. Ik kijk naar deze vrouwen. Door mn lens en later bij het bewerken van de foto’s. Allemaal zijn ze mooi. Natuurlijk heeft iedereen wel iets wat ie iets minder mooi vindt aan zichzelf. En ja, de ene dame voldoet meer aan het schoonheidsideaal dan de ander. Maar ik zie ze allemaal groeien in de studio. Eerst onzeker en ongemakkelijk. Verderop in de shoot meer ontspannen en zichzelf. En als je jezelf bent, ben je mooi.

En dan keek ik thuis in de spiegel naar mezelf; onderkin, buikje niet meer zo strak als vroeger, taille ook niet meer zo mooi, mn borsten en billen zijn ook niet meer zo strak als ik ze zelf zou willen zien, etc etc…. Bij al die vrouwen voor mn lens zie ik dat niet zo, waarom zo streng voor mezelf?! Ik was er klaar mee. En hoewel ik het nog niet altijd even makkelijk vind om hardop uit te spreken doe ik het nu toch: Ik ben mooi zoals ik ben. Ik mag er zijn! De foto die je hier ziet ben ik.

De eerste ben ik, de tweede komt de basis van mij maar heb ik daarna geshopt. De foto is van een paar maanden geleden, ik durfde hem toen niet te plaatsen en ik irriteerde me dus zo aan mn vormen dat ik er wat mee heb zitten shoppen. Om toch weer te passen bij de plaatjes die we teveel zien.
Nu durf ik het wel, met de vormen die ik heb.

Ik ben mooi! Ik ben trots op mezelf!

Durf jij ook?!

(foto’s behorende bij deze post staan onderaan de pagina)

Wie ben ik?
Ik ben Rozemarijn Raaijmakers, 41 jaar, moeder van een geweldige dochter (Mirthe) van 10 en getrouwd met mijn lieve man Alexander. Sinds een paar jaar heb ik mijn eigen fotografie bedrijf  en een samenwerking voor fotoshoot voor Lijfsbehoud. Dit laatste is voor dames die de diagnose borstkanker hebben gehad en voorafgaande aan hun operatie foto’s willen van hun lichaam. De afgelopen jaren heb ik heel wat mensen voor mijn camera gehad.

Voor veel mensen is een fotoshoot best spannend. Ik help je daarbij. De meeste mensen vinden het na een tijdje juist leuk! We werken er samen naar toe dat je je wat meer gaat ontspannen. Als ik tussendoor foto’s laat zien zijn mensen regelmatig verbaasd dat ze het zelf zijn. Tijdens de shoot groeit het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

Onlangs kwam ik Lexia tegen met haar prachtige “Zelfliefde vanuit Vrouwenkracht” event. Dit is zo passend bij wat ik iedereen gun. Jezelf volwaardig, vol zelfliefde, vol trots en kracht zien.

info01@tuusje.com

Wat krijg je?

Ik gun iedereen prachtige foto’s van zichzelf. Bij iedereen zie ik het zelfvertrouwen tijdens zo’n shoot groeien.
Omdat jij meedoet aan het event Zelfliefde vanuit Vrouwenkracht kan dat deze week extra voordelig. Boek jij jouw shoot voor 7 oktober dan ontvang je 10% korting.

Zet de foto neer, kijk er naar en het is jouw persoonlijke dagelijkse affirmatie!
Beslis jij binnen het event nog dat je een shoot gaat doen dan ontvang je daarnaast een gratis afdruk (van een van jouw foto’s) naar keuze op A4 formaat bij jou door de brievenbus.

Voorwaarden

Voorwaarde voor de korting is dat je je opgeeft voor 7 oktober*.

De korting is op alle soorten shoots geldig, kijk op de site rond naar de mogelijkheden.

De datum van de shoot is in overleg. Deze vindt plaats binnen een half jaar.
Uitzondering hierop is het traject voor ondernemers, hierbij is voorwaarde dat het traject binnen een half jaar is gestart, de shoot(s) kunnen later plaatsvinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

*korting is niet van toepassing op eventuele reiskosten en visagie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief