FotoMarijn

Ondernemer

Wat krijg je:
– foto’s die passen bij jou, jouw bedrijf en uitstraling
– een pakket dat passend is gemaakt aan de wensen
– pure, eerlijke foto’s, zodat klanten een duidelijk en eerlijk beeld hebben van de onderneming

vanaf €750,00 ex

(exacte prijs hangt af de wensen)

Ben jij een ondernemer? Wil je je bedrijf laten zien zoals het is?

Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn. Natuurlijk poseren we tijdens een fotoshoot, alleen wil ik jou (je collega’s/werknemers) en de onderneming er op zetten zoals ze zijn. Puur en eerlijk.

Bij dit pakket is het van belang dat je al weet wat je wilt. Weet wat het bedrijf wil uitstralen en wat voor een soort foto’s daar passend bij zijn.
(heb je dit niet kijk dan bij het pakket voor ondernemers die dat samen willen onderzoeken)
In een kennismakingsgesprek kan je me alles vertellen en uitleggen wat de wensen zijn.

Hieruit maak ik een passende offerte zodat vooraf duidelijk is wat voor een foto’s we gaan maken, waaraan ze moeten voldoen, waarvoor ze gebruikt mogen en wat hiervoor de kosten zijn.
Ik zet jou op de foto zoals jij bent! Puur jezelf zodat klanten zien wie jij bent. We maken het wat jij wilt en nodig hebt. Dat kan zijn op meerdere locaties, kledingwissels, etc.
Wie weet vind jij het superspannend om op de foto te gaan en jezelf te laten zien. Daarbij help ik je. Niet als een gephotoshopt model maar als de pure persoon wie jij bent. Waar je trots op kan zijn.

Ook de andere foto’s kan ik maken bijvoorbeeld foto’s van het materiaal waar je mee werkt, het product wat je levert of tijdens een workshop of een behandeling die je geeft. In de sessie vooraf hebben we hier een duidelijk beeld van gekregen.

Een vaste prijs is er niet voor dit pakket. Ik maak deze helemaal op jouw wensen aangepast.

DE FOTO’S

Er zijn 2 mogelijkheden:
* na afloop van de shoot zet ik alle gemaakte foto’s op een afgeschermde website. Je gaat zelf een keuze maken welke foto’s je wilt gebruiken en waarvoor.
In overleg met jou bewerk ik de foto’s. (denk hierbij aan contrast, kleur, uitsnede, aandachtspunten, vlekjes, …. )
Heb je hulp nodig bij de keuze, dan maken we nog een afspraak om te kijken welke het beste past bij wat we in de sessies vooraf hebben bedacht.

* ik maak de keuze nav de voorbesproken wensen en stuur deze bewerkt en wel op

 

 

Wil jij kennismaken en kijken of wij samen de foto’s voor jouw bedrijf gaan maken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in via deze link.

Kijk zeker ook naar mijn portfolio ondernemers