FotoMarijn

Ondernemers uitgebreid

Wat krijg je:
– een energieboost voor jezelf en je bedrijf
– een duidelijk beeld van wat jij wilt uitstralen voor je bedrijf
– foto’s van jou, waar je jezelf op herkent
– foto’s die passen bij jou, jouw bedrijf en uitstraling
– een pakket dat past bij jou
– aantal een op een zoomsessies
– evt ondersteuning van anderen
– zelfvertrouwen in jezelf en voor je bedrijf
– pure, eerlijke foto’s, zodat klanten kiezen voor jou

vanaf €1250,00 excl btw
(exacte prijs hangt af van wat er bij jou en jouw bedrijf past)

Ben jij een ondernemer? Wil je je bedrijf echt op de kaart zetten? Dit is een uniek pakket voor jou!
Dit is meer dan een fotoshoot waarbij we een paar foto’s maken voor jouw site en/of socials. Dit is een uniek pakket, speciaal voor jou gemaakt.

Heb jij al een duidelijk beeld wat voor foto’s je wilt, kijk dan bij het andere pakket: Ondernemer

We beginnen met een kennismaking om te ontdekken of we hier samen kunnen neerzetten waar jij met jouw bedrijf behoefte aan hebt.

Daarna gaan we samen aan de slag. Tijdens (zoom) afspraken gaan we kijken wat jouw bedrijf nodig heeft aan foto’s. We gaan onder andere kijken naar de volgende vragen: Wat voor een bedrijf heb je? Wie ben jij? Wat wil je gaan bereiken? Wie wil je bereiken? Welk medium ga je gebruiken? Wie wil je als klant?

Als we dat duidelijk hebben gaan we kijken wat voor foto’s daar bij passen: we gaan bijvoorbeeld kijken naar de locatie waar deze foto’s gemaakt kunnen worden? Wat voor een kleding is passend? Wat voor een poses?

Hiervoor gaan we ook buiten de zoom-sessies aan de slag. Je gaat nadenken over wie je bent en wat je uit wilt stralen. Inspiratie opdoen door om je heen te kijken. Wat doen anderen? Past dat bij jou ook? Werkt dat voor jouw doelgroep?

Ik help je daarbij. Stel vragen, stuur voorbeelden en denk mee. Samen maken we een soort “mood-board” zodat we goed voor ogen hebben wat jij wilt.

Als we alles duidelijk hebben gaan we kijken wat er nog voor nodig is.

Vaak zal ik visagie adviseren. Ik werk met een aantal visagistes samen. Zij kijkt naar wat er bij jou past en wat er bij wat we voor ogen hebben passend is.
Het kan ook zijn dat er andere ondersteuning nodig is:
Ik werk bijvoorbeeld samen met een intuïtieve kledingstyliste. Zij kan jou helpen aan passende kleding. Maar ook het hebben van een “klant” op jouw foto kan iets zijn wat we vooraf gaan regelen.
Vind je het eng om op de foto te gaan, ik ondersteun je vooraf om meer vertrouwen te krijgen. Ook tijdens de shoot ben ik er voor je, ik werk al jaren met mensen die niet ervaren zijn en vaak superzenuwachtig zijn voor de shoot.
Zit er een te grote blokkade waar ik je niet bij kan helpen, dan heb ik een samenwerking met FiaFiaFactory.
We kijken wat nodig is maken het passend voor jou.

DE FOTOSHOOT
We hebben een goed beeld wat jij voor een foto’s wilt, alles eromheen geregeld en dan gaan we echt aan de slag. Ik zet jou op de foto zoals jij bent! Puur jezelf zodat klanten zien wie jij bent. We maken het wat jij wilt en nodig hebt. Dat kan zijn op meerdere locaties, kledingwissels, etc.
Wie weet vind jij het superspannend om op de foto te gaan en jezelf te laten zien. Daarbij help ik je. Niet als een gephotoshopt model maar als de pure persoon wie jij bent. Waar je trots op kan zijn.

Ook de andere foto’s kan ik maken bijvoorbeeld foto’s van het materiaal waar je mee werkt, het product wat je levert of tijdens een workshop of een behandeling die je geeft. In de sessie vooraf hebben we hier een duidelijk beeld van gekregen.

Een vaste prijs is er niet voor dit pakket. Ik maak deze helemaal op jouw wensen aangepast.

DE FOTO’S
na afloop van de shoot zet ik alle gemaakte foto’s op een afgeschermde website. Je gaat zelf een keuze maken welke foto’s je wilt gebruiken en waarvoor.
In overleg met jou bewerk ik de foto’s. (denk hierbij aan contrast, kleur, uitsnede, aandachtspunten, vlekjes, …. )
Heb je hulp nodig bij de keuze, dan maken we nog een afspraak om te kijken welke het beste past bij wat we in de sessies vooraf hebben bedacht.

Wil jij kennismaken en kijken of wij samen de foto’s voor jouw bedrijf gaan maken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in via deze link.

Kijk zeker ook naar mijn portfolio ondernemers