FotoMarijn

Ondernemers

Beeldmateriaal voor jouw onderneming.

Elke onderneming is anders en vraagt om ander beeldmateriaal. Ik kijk graag wat er passend is bij de onderneming. Van Zelfstandigen tot grotere bedrijven. Samen stemmen we af wat er passend en wenselijk is om vervolgens aan de slag te gaan.
Ik bied 2 verschillende richtingen aan. Voor de eerste is er al een duidelijk beeld wat voor iets wenselijk is. Wat voor een onderneming gaat het om? Wat voor een beeldmateriaal is er gewenst? Hoeveel? Waarvoor?

Bij de tweede gaan we hier nog samen in onderzoek naar. Wat is er eigenlijk passend beeld? Waarmee spreek ik mijn klanten aan? Wat wil ik uitstralen en overbrengen?

Voor alle shoots geldt dat ik fotografeer zoals het is. Ik ben van pure fotografie waarbij ik de mensen die op de foto ga als hunzelf op de foto wil krijgen. Puur en eerlijk. Echt jezelf.
Ik werk al jaren met mensen die niet gewend zijn voor de camera te staan en ben gewend om een ieder op z’n gemak te stellen. Wat ik daarvoor doe hangt af van der personen en shoots. Ik pas me hierin aan. Sommige shoots geef ik bijna geen aanwijzingen en ben ik er amper. Andere shoots begeleid ik geheel in wat er in beeld moet komen.
Graag ontdek ik jou en jouw bedrijf om samen tot de mooiste en pure resultaten te komen.

Gelijk door naar portfolio voor ondernemers

Rozemarijn

Fotografie voor jouw onderneming

Bij dit pakket gaat het puur om het maken van de foto’s voor bijvoorbeeld de website en/of social media.

Fotografie voor ondernemers uitgebreid

Dit pakket is voor ondernemers die nog niet exact weten wat voor een beeldmateriaal ze willen hebben.
We gaan eerst samen op onderzoek uit wat er bij jou en jouw onderneming past en naar aanleiding daarvan gaan we foto’s maken.