FotoMarijn

Samenwerkingen

Ton C Kroon

Ton is mijn grote steun en toeverlaat. Toen ik een aantal jaren geleden ging nadenken over het opzetten van mijn eigen fotografie heeft hij mij daarbij geholpen.
Eerst door mee te laten kijken. Daarna door me echt op te leiden. Hij leerde me fotograferen in een studio, omgaan met modellen, het bouwen van een website en nog heel veel extra wat er bij komt kijken als je een eigen bedrijf gaat opzetten. Nog steeds kan ik voor elk overleg bij hem terecht.

We zijn toen gaan samenwerken voor Fotoshoot voor lijfsbehoud (preoperatieve fotografie bij borstkanker). Helaas is hij door ziekte op dit moment niet in staat fotoshoots te doen. Daarom neem ik nu ook andere fotoshoots met regelmaat voor hem waar.

InnerEarth

Met Jetske werk ik samen om vrouwen extra in hun vrouwelijke kracht te zetten. Jetske heeft een prachtig bedrijf waarin ze vrouwen coacht om meer van zichzelf te houden en zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en sensualiteit

de Intuitiefstylist

Mocht je tips willen voor kleding passend bij jouw shoot als bijvoorbeeld ondernemer, Janine kan jou helpen de juiste stijl te creëren.

Door middel van zelf inzicht, kleur & stijl advies vanuit gevoel. Vanuit jouw intuïtie!

Waardoor jij weer;
vol zelfvertrouwen,
vol energie,
in jouw eigen unieke kleding stijl
de deur uitstapt.

Weer expressie geeft aan wie jij echt mag zijn.

Body and Soul by Sanne

Sanne Croese heeft verschillende groepen waarin zij open spreekt over sexualiteit en spiritualiteit.

My mission is to help people and espacially women to find a way to be themselves on a sexual level, encourage them to find out what they want in life, and to stop being preoccupied with other people’s opinions.

Visagistes

Ik werk samen met een aantal verschillende visagistes.
Allemaal ervaren en superfijne dames waar ik graag mee samenwerk.

Helma

Helma Kranenburg

Marije

Marije van Mommels

Connie

Connie van MadebyConny

Ivonne