FotoMarijn

Samenwerkingen

Ton C Kroon

Ton is mijn grote steun en toeverlaat. Toen ik een aantal jaren geleden ging nadenken over het opzetten van mijn eigen fotografie heeft hij mij daarbij geholpen.
Eerst door mee te laten kijken. Daarna door me echt op te leiden. Hij leerde me fotograferen in een studio, omgaan met modellen, het bouwen van een website en nog heel veel extra wat er bij komt kijken als je een eigen bedrijf gaat opzetten. Nog steeds kan ik voor elk overleg bij hem terecht.

We zijn toen gaan samenwerken voor Fotoshoot voor lijfsbehoud (preoperatieve fotografie bij borstkanker). Helaas is hij door ziekte op dit moment niet in staat fotoshoots te doen. Daarom neem ik nu ook andere fotoshoots met regelmaat voor hem waar.

InnerEarth

Met Jetske werk ik samen om vrouwen extra in hun vrouwelijke kracht te zetten. Jetske heeft een prachtig bedrijf waarin ze vrouwen coacht om meer van zichzelf te houden en zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en sensualiteit

Thomas Korpel

Thomas is Soul Business Coach. Hij helpt jou als mens en ondernemer bewust te worden van patronen , gevoelens en beperkende gedachten in jouzelf die je tegenhouden de volgende stap in je leven te ondernemen. De stap waar je misschien bang voor bent om te maken. Het los te laten van je wie denkt te moeten zijn .

Body and Soul by Sanne

Sanne Croese heeft verschillende groepen waarin zij open spreekt over sexualiteit en spiritualiteit.

My mission is to help people and espacially women to find a way to be themselves on a sexual level, encourage them to find out what they want in life, and to stop being preoccupied with other people’s opinions.

Annemiek Batenburg

FiaFiaFactory,  waar komt dat vandaan? FiaFia is Samoaans voor Happiness en wees blij. En laat dat nu precies hetgeen zijn wat ik wil voor mezelf en voor anderen.

Na 14 jaar een dansschool te hebben gehad heb ik het roer omgegooid. Ik ben op zoek gegaan naar mijn spiritualiteit en merkte al snel dat ik het geweldig vond om anderen daar ook mee te helpen op een aardse manier.

Visagistes

Ik werk samen met een aantal verschillende visagistes.
Allemaal ervaren en superfijne dames waar ik graag mee samenwerk.

Helma

Helma Kranenburg

Marije

Marije van Mommels

Connie

Connie van MadebyConny

Ivonne