FotoMarijn

Aanbod Thomas

Wat super dat je op mijn site kijkt. Dat je hier kijkt geeft aan dat je het traject bij Thomas volgt en bezig bent met je onderneming.
Thomas heeft mij gevraagd om bij zijn team te komen, wat ik super vind!
Hoewel ik bezig ben op spiritueel vlak en enorm veel ontdek, voel ik me hier echt een beginner. Dat een persoon als Thomas mij dan vraagt: ik voel me vereerd.

En zo voel ik me bij mijn klanten ook. Ik voel me vereerd dat ik de foto’s mag maken. Dat ze me vertrouwen en inzicht geven in wie ze zijn en wat ze willen.

Foto’s zijn voor mij als affirmaties. Als mensen zichzelf terugzien op beeld en daar trots op zijn, dan zie je wat dat doet. Een lach, een twinkeling, verbazing en trots.
Hang die foto op in huis, op je werkplek, of stel m in als achtergrond op je telefoon of computer. Elke keer herinner je jezelf aan wat voor een prachtig mens je bent. Wat voor een prachtige affirmatie is dat?!

 

Hoe werk ik?

Ik zie een fotoshoot echt als een samenwerking. Ik maak foto’s voor jou, waarbij jij jezelf wilt herkennen zoals je bent. Om dat te bewerkstelligen hebben we een samenwerking nodig. Voorafgaand aan het maken van de foto’s kijken we naar wat jij wilt bereiken. Wie ben jij? Wat past bij je? Maar ook: welke klanten wil je bereiken en welke uitstraling past daarbij? Afhankelijk hiervan maken we een plan voor de fotoshoot. Welke locatie past daarbij? Welke accessoires willen we erbij hebben? Zijn er extra modellen nodig?Maar ook: wat heb jij nodig? Eventueel vooraf een gesprek met een coach? Wil je ter plekken een kaart trekken of mediteren? Of wil je juist dat die ene vriend of vriendin erbij aanwezig is?

Ik ben iemand die (indien je toestemming geeft) invoelt op jou en daarin meegaat. Ik beweeg met jou mee. De basis komt bij jou vandaan en ik voel mee, denk mee, kijk mee en geef aanwijzigingen. Zo ontstaat de samenwerking en daarmee een prachtig resultaat.
Na afloop van de shoot zet ik alle gemaakte foto’s op een afgeschermde website. Je gaat zelf een keuze maken welke foto’s je wilt gebruiken en waarvoor.
In overleg met jou bewerk ik de foto’s. (denk hierbij aan contrast, kleur, uitsnede, aandachtspunten, vlekjes, …. )
Heb je hulp nodig bij de keuze, dan maken we nog een afspraak om te kijken welke het beste past bij wat we in de sessies vooraf hebben bedacht.

 

speciaal aanbod

Normaal is de prijs van het standaard pakket 750 euro (excl btw).

Omdat je via Thomas komt krijg je 10 % korting wat neerkomt op:

675 euro (excl btw)

The making of “the sensual shoot”

Wat krijg je:
– een energieboost voor jezelf en je bedrijf
– een duidelijk beeld van wat jij wilt uitstralen voor je bedrijf
– foto’s van jou, waar je jezelf op herkent
– foto’s die passen bij jou, jouw bedrijf en uitstraling
– een pakket dat past bij jou
– kennismaking en voorbespreking
– evt ondersteuning van anderen
– zelfvertrouwen in jezelf en voor je bedrijf
– pure, eerlijke foto’s, zodat klanten kiezen voor jou

FOTOGRAFIE PAKKETTEN VOOR ONDERNEMERS

Standaard-pakket.

* Telefonisch of per zoom voorbespreking van een half uur.

* Fotoshoot van ongeveer 2 uur in mijn studio in Zeist. Hierbij kijken we samen vooraf nog foto’s door, bespreken wat we gaan doen, drinken thee/koffie, leren elkaar een beetje kennen. Evt kunnen we samen een korte ademhalingsmeditatie doen, een kaart trekken of iets anders wat uit het voorgesprek naar voren gekomen is wat prettig is voor jou. Of wat op dat moment ontstaat.

* alle foto’s na afloop op een afgeschermde website om zelf je keuze te maken

* 30 standaard afgewerkte foto’s (standaard afwerking betekend dat de foto’s zijn nagelopen, kleur contract ed zijn op orde, storende elementen verwijderd ed. )

* levering van de 30 afgewerkte bestanden digitaal op formaat met langste zijde 3000 pixels en dezelfde bestanden met formaat aan langste zijde 1024 pixels.

* foto’s mogen gebruikt worden voor site en socials (met naamsvermelding fotograaf)

 

Evt toe te voegen:

* visagie (95 euro)

* shoot op locatie

* extra shoot tijd

* extra bestanden bewerken en leveren

* afdrukken (klein en groot)

 

Exclusief pakket:

Omdat iedere persoon en iedere onderneming anders is kijken we specifiek naar wat jouw behoefte en wensen zijn. Hiervoor maak ik dan een passende offerte zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

 

Kennis maken?

Ik ben nieuwsgierig naar jou en jouw bedrijf. Zie jij het zitten om samen jouw foto’s te maken? Laten we dan samen kijken of we een match zijn: Plan een gratis kennismakingsgesprek in via deze link.

 

Kijk zeker ook naar mijn portfolio ondernemers

 

Link naar Thomas zijn website (alignedliving)