FotoMarijn

WinActie

Win een PowerVrouwen Fotoshoot

Hi,
Superleuk dat je hier kijkt naar extra informatie, want dan ben je toch nieuwsgierig geworden 🙂

Wil jij ook kans maken op een Power Vrouwen Fotoshoot?! Lees dan hier verder.

Vanwaar deze Win Actie?!

Ik wil meer vrouwen laten zien hoe ze worden gezien door andermans ogen. Stijlvolle, krachtige, mooie, sexy vrouwen. Hiervoor wil ik een nieuwe tak binnen mijn fotografie opzetten. Je wint een geweldige ervaring en prachtige foto’s. En in ruil daarvoor wil ik graag van jou horen hoe je het hebt ervaren. En de foto’s voor promotie doeleinden gebruiken om nog meer vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn! Overal komen we superstrakke (gephotoshopte) lichamen tegen en (mede) daardoor is ons zelfbeeld vaak aangetast. Ik wil jou weer laten zien dat je prachtig bent.
Dames: We zijn heel mooi! En dan heb ik het niet alleen over een mooi lijf maar ook over een mooie uitstraling. Krachtig, sexy en prachtig! In mijn foto’s zorg ik dat jouw sterke punten geaccentueerd worden. De aandacht gaat naar jou!

En nee, je hoeft dus geen strak lichaam te hebben! Heb jij twijfels over hoe je er uit ziet?! Iedereen die zich vrouwelijk voelt of wilt voelen is welkom!

Wil jij samen met een vriend/vriendin/partner? Dan maak je ook kans!
Er worden 2 “single-shoots” en 1 duo-shoot weggegeven. Maar heb jij een ander idee, laat het vooral weten!

Vul het formulier in om kans te maken!

Ivonne en ik gaan samen de inzendingen bekijken en maken hieruit een keuze wie de winnaars zijn. We zijn juist op zoek naar verschillende mensen, dus laat je niet tegenhouden door welke twijfel dan ook. En wij (Ivonne en ik) hebben al een aantal jaren ervaring met mensen die een shoot superspannend vinden, dus we helpen je tijdens de shoot om je eventuele angst te overwinnen.

Wie ben ik?
Ik ben Rozemarijn Raaijmakers, 40 jaar, moeder van een geweldige dochter (Mirthe) van 10 en getrouwd met mijn lieve man Alexander. Sinds een paar jaar heb ik mijn eigen fotografie bedrijf (met name gezinsfotografie) en een samenwerking voor fotoshoot voor Lijfsbehoud. Dit laatste is voor dames die de diagnose borstkanker hebben gehad en voorafgaande aan hun operatie foto’s willen van hun lichaam. De afgelopen jaren heb ik heel wat mensen voor mijn camera gehad.

Voor veel mensen is een fotoshoot best spannend. Ivonne en ik helpen je daarbij. De meeste mensen vinden het na een tijdje juist leuk! We werken er samen naar toe dat je je wat meer gaat ontspannen. Als ik tussendoor foto’s laat zien zijn mensen regelmatig verbaasd dat ze het zelf zijn. Tijdens de shoot groeit het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

Mocht je nog vragen hebben over een fotoshoot, foto’s of over deze actie neem dan vooral contact met me op!

Je kan je opgeven t/m 28 januari. De shoots (ja er zijn er 3! te winnen) zijn op 5 februari, mist de covid maatregelen het toelaten.
De winnaars krijgen uiterlijk 30 januari bericht.

info01@tuusje.com

Doe mee en krijg korting bij BodyAndSoulBySanne

Sanne Croese heeft onder andere een erotische webshop voor vrouwen. Wil jij een spannend setje voor de fotoshoot aanschaffen? Of iets van accessoires? Sanne kan je goed advies geven en helpt jou aan het mooiste setje.

Krijg nu 15% korting als je iets aanschaft bij haar voor de shoot! (Neem contact op met Sanne en vermeld dat het voor de shoot bij Tuusje/Rozemarijn is, dan krijg je van haar een kortingscode opgestuurd.)

Extra Actie: Wanneer je je nu aanmeld voor Sanne haar Lady’s Day op 22 januari maak je kans op een bondagetouw van 10 meter! Op programma van de Lady’s day staan een Bondage workshop, Sensenery massage workshop en een lezing over Polyamorie.

Wat moet je doen om dit touw te winnen ? Laat minimaal vriendin zich inschrijven voor Sanne haar Nieuwsbrief en stuur haar een bericht wie jij hebt aangemeld.

Voor meer informatie kijk op: www.bodyandsoulbysanne.nl

 

Wat krijg je?

 • een supergave, ontspannen fotoshoot in de studio door een ervaren fotografe (in de studio in Zeist, net naast Utrecht)
 • visagie door een ervaren visagiste
 • totale tijd visagie en shoot ongeveer 1,5 uur
 • een (afgeschermde) website met alle foto’s in kleur en zwart wit waar je zelf jouw favoriete foto’s kan uitzoeken
 • minimaal 6 snel afgewerkte* foto’s digitaal ontvangen (3000 pixels langste zijde)
   • minimaal foto gekozen door visagiste (portret
   • minimaal 1 foto gekozen door fotograaf
   • 4 foto’s naar eigen keuze

Mogelijkheden tegen meerprijs: Wil jij meer foto’s? Een afdruk? Een foto volledig bewerkt? Of wil je iets anders? Tegen betaling zijn er vele extra mogelijkheden. Vraag hiernaar als je meer wilt weten.

Ondanks dat je toestemming geeft voor het gebruik van de foto’s zal dit met elkaar in overleg gaan.

Fotoshoots komen altijd in overleg tot stand. Er gebeurt nooit iets wat jij niet wilt of waar je je onprettig bij voelt. Is dat wel het geval, dan ben je altijd vrij om te stoppen.

*snel afgewerkte foto’s: De foto wordt in een kort tijdsbestek afgewerkt waarbij in het oog springende storende details worden aangepast, kleur en contrast worden geoptimaliseerd, de uitsnede wordt bepaald.

 

Wat vragen we van je

 • ongeveer 2 uur van je tijd (afhankelijk van je reistijd)
 • je kan zaterdag 5 februari 2022 (onder voorbehoud van de Covid-maatregelen)
 • een kleine bijdrage in de te maken kosten van E 30,00
 • je gaat in lingerie of (gedeeltelijk/bedekt) naakt op de foto (hoeft niet op alle foto’s)
 • ik zou graag mensen ook laten zien wat de visagie en de fotoshoot met mensen kunnen doen aan uitstraling, daarom zullen we ook voorafgaande aan de visagie een aantal foto’s maken
 • je geeft akkoord voor het gebruik van foto’s voor Ivonne Heffty (visagiste www.IvonneHefftyvisagie.nl) en Rozemarijn Raaijmakers (fotograaf, www.tuusje.com) hiervoor tekenen we alle drie een TFP contract
 • een inschrijving voor de nieuwsbrief van Tuusje

Kan je niet op 5 februari? Het zou een andere datum kunnen worden ivm de Covid-maatregelen, dus schrijf alsnog in!

Wil je wel een shoot, maar bijvoorbeeld niet dat jouw foto’s gebruikt worden? Ik help je graag verder als klant. Kijk verder op de site voor meer info.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief